26 mei 2017 by Redactie in Video

Hoe werkt Jachtspot.nl?

Het was een warme dag, maar ondanks dat hebben wij behoorlijk wat werk verzet. Wij hebben vandaag een aantal video’s gemaakt die wij graag met jullie willen delen. Het is nu mogelijk om gratis advertenties te plaatsen op jachtspot.nl. Wij rekenen voor geen enkele advertentie kosten, alles is helemaal gratis.

Het komt nog weleens voor dat wij vragen krijgen over hoe Jachtspot werkt. Hoe je een jachtadvertentie plaatst en wat je daarna moet doen. Om alle vragen in een keer te beantwoorden hebben wij een aantal video’s gemaakt waarin wij duidelijk uitleggen hoe dit in zijn werk gaat. Heb je naar aanleiding van de onderstaande video’s nog vragen neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via onze Facebookpagina of via het contactformulier.

Mail sturen kan naar: info@jachtspot.nl

Hoe registreer ik mij op Jachtspot.nl?

Hoe plaats ik een advertentie op Jachtspot?

In de onderstaande video leggen wij uit hoe je een advertentie kan plaatsen.

Hoe voeg ik een afbeelding toe aan mijn advertentie?

Het bijvoegen van een afbeelding is essentieel om uw advertentie goed naar voren te laten komen. In de onderstaande video wordt uitgelegd hoe je een afbeelding kan bijvoegen.

Heb je naar aanleiding van alle video’s nog vragen neem dan nog even deze pagina door. Hier staat in tekstvorm uitgelegd hoe het in zijn werk gaat.

Laat een reactie achter