Jachtreis Afrika

Speciaal voor alle Nederlandse Jagers, hebben wij een buitenlandse partner gezocht. Wij willen jullie een ervaring kunnen aanbieden die je nooit zal vergeten. Dit zijn ervaringen die je eens doet en daarna nooit zal vergeten, vandaar dat wij niet honderd in het dozijn aanbiedingen willen doen, maar soms ervoor willen zorgen dat jij als jager via Jachtspot de ultieme jacht kan beleven. Boek daarom nu via Jachtspot een jachtreis Afrika, meer weten over jagen en jachtreizen? Lees hier  de positieve en negatieve effecten van jachtreizen.

Jachtreis Afrika via Jachtspot.nl

BaysippelhuntingsafarisDoor deze samenwerking kunnen wij jullie een fantastische aanbieding doen. Wij bieden een speciale Jachtspot safari aan. Je kan kiezen uit een uitgebreid pakket om op te jagen. Je wordt begeleid door twee super ervaren jagers in Zuid-Afrika. Ze hebben meer dan 16 jaar ervaring in de Jacht. Op de foto staan de twee begeleiders(Michael en Dempsey) die je een onvergetelijke reis zullen bezorgen.

Safari naar Afrika

De mannen zijn niet alleen aanwezig in Zuid-Afrika om zoveel mogelijk te jagen, maar het is ook mogelijk om speciale Safari’s te boeken en de prachtigste foto’s te maken voor je fotoalbum. Je kan bijvoorbeeld vis safari’s boeken of op de rug van een olifanten door Zuid-Afrika reizen. Het is zelfs mogelijk om met een haai te zwemmen in een haaienkooi.

Verblijf tijdens u reis

Er zijn perfecte accommodaties beschikbaar voor tijdens je verblijf. Er zijn genoeg 3 en 5 sterren verblijf locaties waarmee afspraken zijn gemaakt en waar je kunt verblijven tijdens je reis.

Aanvullende informatie

Je bent overtuigd en wil graag een reis boeken, het is belangrijk voordat je boekt om de aanvullende informatie door te nemen.

Reisvoorwaarden

 • Je paspoort moet ten minste 30 dagen geldig zijn
 • Als je het land binnenkomt moet je tenminste twee lege bladzijdes in je paspoort hebben.
 • De gegevens van de aanvrager moeten exact overeen komen met de naam op het ticket.

Vaccinatie en gezondheidsinformatie 

 • De ziekenhuizen en doktoren in Zuid-Arika doen niet onder voor de rest van de wereld, maar het is altijd raadzaam om een reisverzekering te hebben.
 • De meeste jachtgebieden in Zuid-Afrika zijn malaria vrij. Vaccinaties zijn niet verplicht, maar wij raden de volgende preventie vaccinaties: Malari, Hepatitis, Polio en Tetanus.

Valuta

 • In Zuid-Afrika wordt betaalt met de “Rand”. 16 Rand is ongeveer 1 euro. Wij raden het aan om met wat cash geld op zak te reizen. Echter alle grote hotels en winkels accepteren creditcards. Kleinere ondernemingen accepteren geen creditcards, in Zuid-Afrika kan je ook pinnen bij geldautomaten.

Tijdsverschil

 • In de winter wordt er een uur bij de tijd opgeteld. In de zomer is er geen tijdsverschil.

Elektriciteit

 • 220/230 Volt / 50 Hz AC. De aansluitingen variëren. Het is raadzaam om een reis adapter mee te nemen met een engelse drie punts aansluiting. In de meeste hotels en motels kan je een stekker huren.

Klimaat

 • Het klimaat in Zuid-Afrika is sub tropisch. In zomer kan de temperatuur oplopen tot 30 graden ongeveer, het klimaat komt grotendeels overeen met het klimaat van Europa. In de winter kan het in bepaalde regio’s regenen. In de zomer zal het voornamelijk regenen in het zuiden van het land, in de winter zal de regen voornamelijk vallen in het westen.

Jacht informatie

Preparatie en transport van jouw jachttrofee

 • Er zijn dit jaar extra dieren bijgekomen die niet geïmporteerd mogen worden naar Nederland. Het is echter mogelijk om in Zuid-Afrika het dier op te zetten en naar een adres naar keuze te laten verzenden.

Wapen meenemen op reis

 • Als je een vlucht boekt kan je aangeven dat je een jachtwapen mee wilt nemen. De luchtvaartmaatschappij moet dit wel ondersteunen als je dit wil.
 • Bij de reservering ontvangen wij graag van je een kopie van je ticket en een kopie van je jachtakte, wapenvergunning, kopie van je paspoort, volledige naam, geboortedatum en je adresgegevens. Wij zullen je een reserveringsbevestiging sturen en een uitnodiging die je mee moet nemen.
 • Als je het land binnenkomt met je wapen, dan moet je jouw ticket hebben, je wapens, wapenvergunning, kopie paspoort.
 • Bij aankomst op de luchthaven kan je gewoon je bagage ophalen en vervolgens bij de Zuid-Afrikaanse politie je wapens ophalen, deze worden direct daar naar toegebracht. Dit is een balie op de luchthaven.
 • Zodra je aankomt en je richting de balie van de politie moet zal een van de twee begeleiders jouw adviseren en begeleiden met het invullen van de nodige documentatie.
 • Het enige wat je moet doen is een handtekening zetten, de rest wordt gedaan door de begeleiders.

Wapens

Wij adviseren om te jagen met een minimum van 7mm kaliber. We raden het aan om een kaliber te nemen van 300 win. Mag, 375 H & H of vergelijkbare kalibers. Wij hebben een aantal wapens die je kan huren tijdens je verblijf: .243, 7×57, 8×57, 3006, 375 H&H, 375 Ruger, 404 jeffrey, 458 lott

Prijzen en extra informatie

Als je op de knop drukt krijg je alle prijzen te zien. Er staat nog extra informatie bij over wat bij de prijs inbegrepen zit en wat niet, neem dit goed door voordat u boekt. Het is altijd mogelijk om in overleg met ons een pakket samen te stellen speciaal voor jouw behoefte. Heb je een ander voorstel dan horen wij dat heel graag! De ticketprijs voor de vlucht zit niet bij de prijs inbegrepen.

Prijslijst

Vind de goedkoopste tickets naar Zuid-Afrika via de vergelijk website Schipholtickets.nl, klik op onderstaande afbeelding en wordt direct doorverwezen om te vergelijken!

Schiphol tickets

Jachtreis Afrika boeken

Wil je een reis boeken, neem dan contact met ons via de onderstaand contactformulier. U kan ook een mail sturen naar: info@jachtspot.nl – Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om alles af te handelen.

[contact-form-7 id=”3852″ title=”contact/afrikareis”]

Voordelige jachtartikelen

Bekijk onze jachtaanbieding om de voordeligste jachtartikelen van topkwaliteit aan te schaffen. Zie de jachtaanbieding pagina en bekijk de webwinkel van Decathlon voor al jouw jachtartikelen.

Waidmannsheil