Samenwerken met Jachtspot.nl

Doelstelling van Jachtspot.nl

Wij willen de jacht een platform aanbieden waar zij terecht kunnen voor al hun advertenties en andere aanbiedingen. De jacht is een passie en niet zomaar een hobby. Iedereen gaat er met zijn hart en ziel voor en het is daarom erg fijn als er ergens aanbiedingen verzameld worden waar een jager terecht kan en al deze aanbiedingen kan vinden. Waidmannsheil!

Het plaatsen van advertenties is helemaal gratis! Het is echter mogelijk om een uitgelichte advertentie te plaatsen, maar deze functie komt waarschijnlijk in het najaar online. Wij zullen u hierover informeren zodra dit het geval is. Alle advertenties blijven 60 dagen online staan en kunnen daarna verlengd worden.

Samenwerken met Jachtspot.nl

Omdat wij zo gemotiveerd zijn om dit platform tot een succes te maken is het voor u als webwinkel of aanbieder van jachtartikelen enorm interessant om met ons in contact te treden en de mogelijkheden te bekijken om met ons een samenwerking aan te gaan. Het platform is enorm in ontwikkeling en wij zijn constant bezig om nieuwe functies aan de site toe te voegen.

Uw doelstellingen behalen in samenwerking met Jachtspot.nl

 • U wilt uw producten introduceren aan de jagers of natuurliefhebbers.
 • U bent op zoek naar een gespecialiseerd platform voor uw reclame activiteiten.
 • U wilt uw klantenkring vergroten.
 • U wilt jagers informeren over een evenement of heugelijke gebeurtenis waar u zoveel mogelijk jagers wilt verzamelen.
 • Als u overtuigd bent dat u samen met Jachtspot.nl deze doelen kan behalen, neem dan contact met ons op.

Mogelijkheden om te adverteren?

 • U kunt adverteren op Jachtspot.nl middels een banner op de homepagina.
 • U kunt ook kiezen om op elke pagina te adverteren
 • Een speciale pagina waar de bezoekers direct naar toe kunnen. U kan op deze pagina speciaal door u geselecteerde producten op plaatsen.
 • U mag gratis al uw advertenties plaatsen.
 • Mocht u zelf ideeën hebben voor een samenwerking dan kunt u ons altijd contacten via onze contact pagina.
 • Wij kunnen voor u een product promotie plaatsen die u met korting aanbied aan onze bezoekers.

 Waarom willen wij samenwerken met u?

Wij willen onze bezoekers de mogelijkheid bieden om jachtartikelen met korting aan te schaffen. Wij willen een platform vormen om het aanbod van jachtartikelen samen te brengen met jagers. De website is 100 % van jagers en voor jagers zoals onze slogan zegt. Wij proberen dan ook om het platform uit te breiden en zodat wij nog meer aanbiedingen kunnen doen aan onze bezoekers.

Waarom zou u adverteren op Jachtspot.nl?

De doelgroep van Jachspot.nl zijn voornamelijk jagers. Wij hebben dagelijks nu al ongeveer 150 tot 250 bezoekers, deze komen binnen via de gebruikelijke zoekmachines maar ook via onze Facebook pagina. Op de Facebook pagina hebben wij nu al 380 likes. (opname april 2015. De bezoekersaantallen nemen elke week toe, wij kunnen u een opgave doen van het aantal bezoekers)

Wilt u samenwerken, maar weet u nog niet precies hoe u dit wilt vormgeven neem contact met ons op en wij denken graag met u mee. U kan ook een mail sturen naar info@jachtspot.nl

Contact opnemen

Jachtspot logo