Uitgelichte advertentie Voordelen!

Als u ervoor kiest om een uitgelichte advertentie te plaatsen, dan zitten daar uiteraard voordelen aan. Wij proberen hierin nog verder te ontwikkelen en de website dusdanig te optimaliseren dat uw advertentie tot zijn recht komt. Wij blijven alle advertenties op Jachtspot.nl gratis aanbieden, deze advertenties blijven allemaal 45 dagen beschikbaar op de website. U krijgt na deze 45 dagen een herinnering en dan kunt u ervoor kiezen om de advertentie te verlengen.

Voordelen van een uitgelichte advertentie

  1. Uw advertentie wordt getoond op de grote kaart. Op de grote landkaart die uw direct te zien krijgt op homepagina daar staan alle uitgelichte advertenties.
  2. Op de homepagina staat uw advertentie nogmaals vermeld onder het tabblad: Uitgelichte advertenties.
  3. Uw advertentie wordt gemarkeerd met een rode ster bovenin de foto. Wat uw advertenties eruit laat springen ten opzichte van gratis advertenties.
  4. Uw advertentie blijft 45 dagen actief op de website.
  5. De advertentie zal ook geplaatst worden op onze Facebookpagina die al meer dan 1000 likes heeft! Met een gemiddeld bereik van 1700 mensen (allemaal jagers) het ideale platform voor uw jachtadvertenties!

Jachtspot.nl is in ontwikkeling en daarom zullen er in de toekomst nog meer functies beschikbaar komen om ervoor te zorgen dat uw uitgelichte advertentie nog beter gepromoot wordt. Het geld dat u voor de advertentie betaalt zullen wij dan ook direct hierin investeren, wij willen als platform groeien en dat kan helaas niet zonder wat financiële support van onze bezoekers. Wij willen ons in de markt zetten als het jagers platform en daarom willen wij ook dat de website voldoet aan al onze eisen en dat kost allemaal geld.

Betalen uitgelichte advertentieidealbetaling

U kan veilig en makkelijk betalen middels Ideal. Als uw een advertentie heeft gemaakt kunt u aan het eind kiezen om uw advertentie prominent te maken. U drukt vervolgens op “Plaats advertentie” Dan krijgt u een betaal scherm te zien, als u vervolgens uw bank selecteert dan kan u klikken op het logo van “IDEAL”. U wordt vervolgens doorverwezen naar de betaalpagina van uw bank. Als u de advertentie heeft betaalt wordt hij geplaatst.

 

Prijs uitgelichte advertentie

Mocht u willen adverteren op onze website, dan kunt u het beste contact opnemen via het contact formulier.