Veel gestelde vragen

Advertenties

Q: Hoe plaatst ik een advertentie op Jachtspot.nl?

A: Voordat je een advertentie kan plaatsen, moet u zich registeren op de site. Daarna kunt u zoveel advertenties plaatsen als u zou willen. Als u inlogt op de website kunt u bovenin klikken om een advertentie te plaatsen. U krijgt dan de mogelijkheid om een beschrijving en een foto te kiezen.

Q: Hoelang duurt het voordat mijn advertentie online komt?

A: Wij streven ernaar om binnen een uur uw advertentie te controleren en online te plaatsen. Mocht u een uitgelichte advertentie willen, dan kan het iets langer duren. Wij moeten eerst verifiëren of de betaling is voltooid daarna komt de advertentie direct online. Als u drie advertenties heeft geplaatst die goedgekeurd zijn dan worden uw advertenties automatisch geplaatst.

Q: Hoelang blijft mijn advertentie online staan?

A: Uw advertentie blijft 60 dagen op de site staan, dit kan gratis verlengt worden. Mogelijk in de toekomst dat een uitgelichte advertentie langer online blijft staan.

Mijn account

Q: Hoelang duurt het voordat ik een bevestigingslink gemaild krijg?

A: Meestal ontvangt u de bevestigingslink direct in de mail, mocht u hem niet kunnen vinden dan kunt u altijd even kijken in de spam of reclame folder van uw e-mail.

Q: Ik heb geen bevestiginslink ontvangen?

A: Als u na 24 uur nog geen e-mail heeft ontvangen neem dan even contact met ons op.

Q: Ik wil graag mijn gebruikersnaam veranderen, kan dat?

A: Nee.

Q: Moet ik als bedrijf een speciale account maken om advertenties te plaatsen?

A: Nee, u kunt gewoon een account aanmaken met uw bedrijfsnaam en dan advertenties plaatsen.

Adverteren commerciële partijen

Q: Ik ben een bedrijf en wil graag adverteren op de website middels een banner of andere mogelijkheden.

A: Ja, dat kan. U kunt contact met ons opnemen, wij kunnen dan een aanbod op maat voor u maken en dit aanbieden. Kijk op de contact pagina voor onze contact gegevens.

Q: Waarom heb ik Jachtspot.nl nodig als jager?

A: Jachtspot.nl zorgt ervoor dat de jagers op een makkelijke manier in contact kunnen komen met andere jagers en zo hun ervaring en skills kunnen bijhouden. De meeste jagers hebben hun jachtakte behaald en vervolgens blijven ze steken. Daardoor kunnen ze niet hun passie blijven beoefenen. Wij willen ook voorzien in de behoefte in het plaatsen van andere advertenties, zodat we een grotere publiek kunnen dienen.

Q: Waarom heb ik als jachtveld heer Jachtspot.nl nodig?

A: Op jachtspot.nl kunt u een jachtveld aanbieden, dit kan een gebied zijn in heel Europa. Het beheren van een jachtveld kost een hoop geld, dus als u de kosten zou willen drukken of een extra zakcentje willen verdienen dan kunt u het jachtveld promoten op jachtspot.nl. Wij gaan altijd uit van de eigen verantwoordelijkheid van de jachtveld heer, elke jachtveld heer heeft de verantwoording over zijn eigen gebied en moet er dan ook zorg voordragen dat flora en fauna van het veld in topconditie blijft.